‘Kitty Hawk Flyer’, makina fluturuese nga Google (Video)

Google ka prezantuar projektin e saj më të ri dhe më fantastik që ka të bëjë me një makinë fluturuese. Përfaqësuesi i Google, Larry Page ka prezantuar këtë makinë fluturuese që quhet “Kitty Hawk Flyer”. Ky mjet fluturues mund të mbajë një person dhe mund të ngrihet deri në 5 metra lartësi.

Google ka prezantuar projektin e saj më të ri dhe më fantastik që ka të bëjë me një makinë fluturuese.

Përfaqësuesi i Google, Larry Page ka prezantuar këtë makinë fluturuese që quhet “Kitty Hawk Flyer”. Ky mjet fluturues mund të mbajë një person dhe mund të ngrihet deri në 5 metra lartësi.

COMMENTS