Kishte mbajtur flokët e gjata për 11 vite, pasi i preu askush nuk mund ta njihte (Foto)

Kishte mbajtur flokët e gjata për 11 vite, pasi i preu askush nuk mund ta njihte (Foto)

Pothuajse të gjithë prej nesh kemi pasur frizura të ndryshme gjatë adoleshencës, për të cilat sot ndoshta edhe turpërohemi. Megjithatë, ekzisto

Pothuajse të gjithë prej nesh kemi pasur frizura të ndryshme gjatë adoleshencës, për të cilat sot ndoshta edhe turpërohemi.

Megjithatë, ekzistojnë disa persona që në mënyrë drastike ndryshojnë pamjen e tyre, dhe rezultat e këtyre ndryshimeve habitin të gjithë.

Për më shumë se 50 vite ‘dredat’ kanë qenë në modë, dhe kështu shumë femra ia kishin zili një të riu i cili kishte një stil të tillë të frizurës për 11 vite.

Por, ai një ditë vendosi t’i prej dhe të vazhdoj jetim me një frizurë plotësisht të re.

Të gjithë ata që i kanë parë fotografitë ‘para dhe pas’, nuk kanë mundur ta njohin.

COMMENTS