Kinezi kaloi 36 vite duke ndërtuar 9.4 km kanal uji (Video)

Qeniet njerëzore mund të bëjnë gjithçka që duan. Është natyra e njeriut të krijojë diçka të re dhe unike për të ndihmuar natyrën. Por një kinez ka shpenzuar 36 vite për të ndërtuar një kanal uji në gjatësi 9.4 kilometra. Për të kuptuar më shumë ndiqeni storien në vazhdim:

Qeniet njerëzore mund të bëjnë gjithçka që duan. Është natyra e njeriut të krijojë diçka të re dhe unike për të ndihmuar natyrën.

Por një kinez ka shpenzuar 36 vite për të ndërtuar një kanal uji në gjatësi 9.4 kilometra. Për të kuptuar më shumë ndiqeni storien në vazhdim:

COMMENTS