Kina 2019: Kosova mëson kundërshtarët (Foto)

Përfaqësuesja e Kosovës në basketboll ka mësuar kundërshtarët për kualifikimet e Kampionatit Botëror “Kina 2019” Në Munich të Gjermanisë është hedhur shorti për kualifikimet e Botërorit në basketboll “Kina 2019”. Përfaqësuesja e Kosovës bën pjesë në Grupin C së bashku me: Poloninë, Lituaninë dhe Hungarinë.

Përfaqësuesja e Kosovës në basketboll ka mësuar kundërshtarët për kualifikimet e Kampionatit Botëror “Kina 2019”

Në Munich të Gjermanisë është hedhur shorti për kualifikimet e Botërorit në basketboll “Kina 2019”.

Përfaqësuesja e Kosovës bën pjesë në Grupin C së bashku me: Poloninë, Lituaninë dhe Hungarinë.

COMMENTS