Kimete Berisha: Turp gjakovarçe!

Kimete Berisha: Turp gjakovarçe!

Vazhdojmë ndryshe… (Video)
Alepo është një tragjedi, por jo ‘si’ Srebrenica

Presidenti Hashim Thaçi s’duhet me asnjë kusht të lejojë që mbetjet komuniste të Gjakovës, t’i ndërtojnë bust vrasësit të Heroit të Kosovës-Shaban Polluzha, dhe komunistit kriminel që ishte në dijeni për masakrën e Tivarit, por nuk bëri asgjë për të parandaluar vrasjet masive të 5000 të rinjëve shqiptarë, të cilët e përgjakën detin.

Kosova nuk është e komunistëve dhe e Mimoza Kusarit, të cilën e ka çmendur ambicia dhe babëzia.

Valorizimin e vlerave kombëtare nuk mund ta bëjnë parcialisht, grupe të interesit dhe parti politike e individë.

Kush është Hero e kush tradhëtar nuk mund të vendosin mahallat e sheherlive dhe nëpunësit e komunës së Gjakovës me barby komunistën në krye.

Ne duhet t’i dēnojmë krimet e komunizmit, si krejt bota demokratike!

E Mimoza Kusari, do të duhej të ndërtonte një memorial për viktimat gjakovare të Fadil Hoxhës në masakrën e Tivarit, të cilët as s’kanë varr, as shenjë, as emër, as gurë në historinë dhe në tokën tonë.

COMMENTS