Kim tejet joshëse në kalendarin e revistës ‘Love’ (Video)

Cristiano Ronaldo tregon muskujt ‘tërheqës’ në reklamën e re (Foto)
Getinjo kundërpërgjigjet ndaj ‘On Records’ për fshirjen e ‘Madam’ (Foto)

Kim Kardashian pas problemeve në jetën martesore, pasi burri i saj, Kanye West, u shtri në spital, dhe pasi iu vodhën stoli në vlera milionëshe, Kim qëndroi e distancuar nga vëmendja publike.

Kim tani është rikthyer duke u shfaqur në video-kalendarin e revistës LOVE, ku shihet me një pallto dhe pastaj tregon trupin me të brendshme ku duket seksi si gjithmonë.

COMMENTS