Kim Kardashian urdhëron ‘burrin’ e saj

Kim Kardashian urdhëron ‘burrin’ e saj

Premierë: Ledri Vula dhe Young Zerka publikojnë ‘Nona’ (Video)
Rihanna i përgjigjet kërkesës së Noizy-t, pas një komenti në Instagram (Foto)

Kim Kardashian ka dhënë urdhëra të rrepta burrit të saj Kanye West.

Ajo dëshiron që Kanye të stërvitet dhe të hyj në diet, që të jet shembull i fëmijëve të tyre.

40 vjeqari ka thënë se do respektojë rregullat e dietës të ashtëquajtur dieta ‘Daddy’, dhe do humbë peshë derisa të vijë në jetë fëmija i tyre i tretë, në fillim të vitit të ardhshëm, nga një nënë surrogate.

COMMENTS