Kim Kardashian e tepron! Poston fotografi plotësisht e zhveshur (Foto)

Kim Kardashian e tepron! Poston fotografi plotësisht e zhveshur (Foto)

Miliarderi Zuckerberg dhe familja e tij bëjnë jetë shumë normale (Foto)
Performanca e mrekullueshme e Eminemit në SNL (Video)

Kim Kardashian edhe njëherë e ka bërë atë që di të bëjë më së miri. Të zhvishet!

Por këtë herë ajo e ka postuar direkt në llogarinë e saj në ‘Instagram’ ku shfaqet në një selfie plotësisht e zhveshur.

Këto pamje sigurisht që nuk lënë vend që imagjinata të hyjë në funksion sepse keni gjithcka përpara syve por nuk mund te thëmi që Kim nuk duket mirë.

Ajo dukej e mrekullueshme dhe shumë në formë.

COMMENTS