Kida me set të ri të fotografive

Kida me set të ri të fotografive

Këngëtarja Kida ka ardhur me risi. Kësaj here, ajo nuk ka realizuar këngë, por, ka bërë një set të ri të fotografive. Ajo një nga këto foto

Këngëtarja Kida ka ardhur me risi.

Kësaj here, ajo nuk ka realizuar këngë, por, ka bërë një set të ri të fotografive.

Ajo një nga këto foto e ka publikuar edhe në rrjetet sociale.

Në këtë imazh, Kida dukej më elegante se kurrë më parë, me një palë vëth të mëdhenj dhe me një pelush në dorë.

COMMENTS