Ketri që skijon në ujë dhe luan në filma (Video)

Ketri që skijon në ujë dhe luan në filma (Video)

Vijnë në jetë binjakët me peshë rekorde, habiten mjekët dhe ekspertët (Foto)
Burri që prej 30 vitesh jeton i vetëm në ishull (Video)

COMMENTS