Këto ushqime duhet t’i hani patjetër gjatë dimrit

Festat e fundvitit shumë lehtë mund t'na bëjnë që të shtojmë peshë. Por, stina e dimrit po ashtu është e mrekullueshme për ngrënien e disa frutave

Festat e fundvitit shumë lehtë mund t’na bëjnë që të shtojmë peshë.

Por, stina e dimrit po ashtu është e mrekullueshme për ngrënien e disa frutave e perimeve të cilat vijnë në këtë sezoni.

Nutricionistët thonë që të konsumoni më shumë ushqime të shëndetshme duke ju porositur që të mbani larg vetes djathin dhe biskotat.

Këto janë ushqimet më të mirë për t’i ngrënë në dimër:

Lakra e Brukselit

Gjeli i Detit

Kungujt

Boronicat

Shegat

Mollat

Salmoni

COMMENTS