Këto janë vendet më miqësore në botë (Video)

5 hapa për të qenë më të lumtur (Video)
Imazhe që do t’ju bëjnë të qeshni me lot: Nga atletet ‘Nibe” e deri të orët ‘Owega’ – mallrat e falsifikuar (Foto)

Uebfaqja Hostelworld, ka publikuar listën e vendeve më miqësore në botë.

Për të ardhur në përfundim se cilat janë vendet më miqësore, janë analizuar sjelljet dhe qëndrimet e 12 mijë banorëve në 39-të qytete të 28 vendeve të botës, shkruan The Indi pendent.

Është analizuar se sa janë të hapur njerëzit e këtyre vendeve, sa u besojnë miqve të tyre dhe po ashtu, përdorimin e rrjeteve sociale.

Qytetet skandinave dhe ato të Amerikës Veriore, e kryesojnë listën ndërsa Londra as që hyn në mesin e këtyre vendeve, siç janë: Gothenburg – Suedi, Boston – SHBA, Kopenhaga – Danimarkë, Varshava në Poloni, Berlini -Gjermani, Toronto – Kanada

COMMENTS