Këto janë stjuardesat shqiptare mes më të bukurave në botë (Foto)

Këto janë stjuardesat shqiptare mes më të bukurave në botë (Foto)

Mihrije Braha me stil edhe para 20 vjetëve, por kë po kopjon? (Foto)
Ah sikur të ishin të gjithë këngëtarët si Lori! (Premierë/Video)

Blogeri ‘A Fly Guy’ ka grumbulluar një seri fotosh të stjuardesave më seksi në botë, ku mes tyre janë edhe dy shqiptare: njëra bionde dhe tjetra brune, të dyja në bordin e ‘albawings’.

Ai thotë se ka mbledhur foto nga gjysmë milioni stjuardesa nga 49 vende të botës dhe ka përzgjedhur 60 prej tyre, mes të cilave edhe një foto e dy stjuardesave shqiptare.

Jay kishte ftuar stjuardesat por edhe stjuardët të bënin ‘selfie’ me hashtagun #crewfies.

keto-jane-stjuardesat-shqiptare-mes-me-te-bukurave-ne-bote-ballina

keto-jane-stjuardesat-shqiptare-mes-me-te-bukurave-ne-bote-foto-1

keto-jane-stjuardesat-shqiptare-mes-me-te-bukurave-ne-bote-foto-2

keto-jane-stjuardesat-shqiptare-mes-me-te-bukurave-ne-bote-foto-3

keto-jane-stjuardesat-shqiptare-mes-me-te-bukurave-ne-bote-foto

COMMENTS