Këto gjëra nuk duhet t’i bëni kur udhëtoni

Këto gjëra nuk duhet t’i bëni kur udhëtoni

Autorët e udhëtimeve gjithmonë flasin për atë që duhet të bëni kur udhëtoni. Është e lehtë të thuash çfarë duhet të bësh, por nganjëherë këta au

Autorët e udhëtimeve gjithmonë flasin për atë që duhet të bëni kur udhëtoni.

Është e lehtë të thuash çfarë duhet të bësh, por nganjëherë këta autorë harrojnë të tregojnë se çfarë nuk duhet të bësh gjatë udhëtimit.

Prandaj, ka shumë gabime që udhëtarët bëjnë prej të cilave humbin para, kohë dhe mundësi.

Janë disa gabime të zakonshme, të cilat ju shmangeni, do të udhëtoni më gjatë, më lirë dhe më mençur.

Mos hani pranë një vendi turistik

Mos shkëmbeni para në aeroport

Mos sjellni çeqe të udhëtarëve

Mos përdorni kartë bankare për të paguar tarifat

Mos shikoni vetëm motorët e kërkimit me bazë në SHBA

Mos e tejkaloni sigurimin gjatë udhëtimit

Mos shmangni rrjetin mikpritës

Mos merrni taksi

Mos u paraqitni shumë të mençur por as budalla

COMMENTS