Këto 15 fakte nuk do ju hyjnë kurrë në punë! Thjesht lexojini dhe qeshni

Këto 15 fakte nuk do ju hyjnë kurrë në punë! Thjesht lexojini dhe qeshni

Këto fakte nuk janë shumë me rëndësi, por janë interesante - ani pse mund të mos ju duhen asnjëherë. 1. Ulërima e luanit mund të dëgjohet deri në

Këto fakte nuk janë shumë me rëndësi, por janë interesante – ani pse mund të mos ju duhen asnjëherë.

1. Ulërima e luanit mund të dëgjohet deri në 5 milje.
2. 95% e njerëzve i dërgojnë me mesazh gjërat që nuk kanë guxim t’i thonë ndër sy.
3. Në Ugandë 50% e popullsisë janë nën moshën 15 vjeçare.
4. Titaniku ka përdorur për herë të parë thirrjen e ndihmës SOS.
5. Gjuha frënge ka rreth 15 sinonime për fjalën “dorëzohem”.
6. Vdekja e Hitlerit dhe e Bin Laden është më 1 maj.
7. Zogjtë nuk urinojnë
8. Njerëzit e kalojnë veç një gjysmë ore të jetës së tyre si qelizë njëqelizore.
9. Zogu blu në Twitter quhet Larry.
10. Një njeri ka ecur dy herë rreth e rrotull botës në jetën e tij.
11. Bibla është libri që vidhet më së shumti.
12. Krimbat i hanë jashtëqitjet e tyre.
13. George W. Bush ka qenë nxitës i tifozëve.
14. Shpikësi i tiganit për petulla nuk i pëlqente petullat.
15. Madona vuan nga fobia e vetëtimës.

COMMENTS