Këtë gjë për trurin tuaj nuk e keni ditur (Video)

Këtë gjë për trurin tuaj nuk e keni ditur (Video)

Si ti hiqëni gurët në veshkë, pastroni mëlçinë dhe qelizat kanceroze (Foto)
Receta natyrale për largimin e gurëve në veshka

Fruktoza nuk hyn në trupin tuaj vetëm përmes konsumimit të lëngjeve të frutave, çokollatës dhe biskotave.

Shkencëtarët tani thonë se edhe truri prodhon një sasi të fruktozës, dhe mundet dalë-ngadalë të ju vrasë.

Ky organ i konverton furnizimet me energji në sheqer, që tashmë dihet se ka efekte shkatërruese në trup, thotë një studim i ri.

Dhe sipas ekspertëve të Universitetit Yale, ushqimi i shpejtë vetëm sa e rritë rrezikun që të keni diabet, sëmundje të zemrës dhe obezitet, shkruan Daily Mail.

COMMENTS