Këta janë mysafirët e kësaj jave n’ZOOM (Video)

Të premten në emisionin n’ZOOM mund të ndiqni shumë befasi. Mysafirë janë: BimBimma i cili do tregoj disa të pathëna më parë për jetën private.

Të premten në emisionin n’ZOOM mund të ndiqni shumë befasi.

Mysafirë janë: BimBimma i cili do tregoj disa të pathëna më parë për jetën private.

Korab Jetishi nga Gjakova sjell rrëfimin e tij mbi këngën e fundit baladën ‘Malli’ dhe disa detaje për këndimin live.

Për më shumë shikoni promon e emisionit të pestë, i cili këtë të premte shfaqet në YouTube nga ora 19:00 kurse në ZICO TV nga ora 20:00.

 https://youtu.be/DJF5pPniKQE

COMMENTS