Këta janë kandidatët e Alternativës për deputetë

Këta janë kandidatët e Alternativës për deputetë

Policia e Kosovës paralajmëron për lojën ‘Balena Blu’
Numërohen 95% e votave, vazhdon të prijë PAN-i, VV-ja e dyta

Subjekti më i ri politik Alternativa e cila pak ditë më parë i është bashkuar në koalicion parazgjedhor LDK-së dhe AKR-së, në këto zgjedhje kandidon me dhjetë kandidatë për deputetë.

Telegrafi ka siguruar listën e emrave të kandidatëve për deputetë të Alternativës, ku e para radhitet Mimoza Kusari-Lila, e pasuar nga Ilir Deda, ish-kryetari i Agjencionit Kundër Korrupsion, Hasan Preteni dhe të tjerët.

Këta janë emrat e plotë:

Mimoza Kusari – Lila

Ilir Deda

Hasan Preteni

Kastriot Jahaj

Reshat Nurboja

Nehat Emërllahu

Albert Lila

Edi Puka

Flutura Bektashi

Arbërore Riza

COMMENTS