Këta janë aktorët që gjetën dashurinë në serialin ‘Më fal’ (Foto)

Këta janë aktorët që gjetën dashurinë në serialin ‘Më fal’ (Foto)

Në serial aktorë, e në jetën e përditshme të dashuruar. Kështu janë disa prej aktorëve të serialit 'Më fal', i cili bëri që disa prej protagonistëv

Në serial aktorë, e në jetën e përditshme të dashuruar.

Kështu janë disa prej aktorëve të serialit ‘Më fal’, i cili bëri që disa prej protagonistëve të tij t’ia ‘shohin hajrin’ aktrimit.

Hazal Eylucelik e njohur në serial si ‘Lejla’, është në lidhje me Mert Altinisik, aktori i cili në serial luan ‘Kemalin’.

Gaye Turgut apo siç e njohim ndryshe në serial ‘Bahari’ është aktorja tjetër që gjeti dashurinë në këtë serial, ajo tashmë është në lidhje me Deniz Evin, i cili në serial ka rolin e ‘Ymytit’.

Dhe çifti i tretë janë Seyma Korkmaz e njohur për ne si ‘Feridja’, është në lidhje dashurie me Cuneyt Mete, i cili tek ‘Më fal’ ka rolin e ‘Xhesurit’.

COMMENTS