Kështu nuk do ta njihni reperin Gjiko (Foto)

Sherr në një lokal nate në Tiranë, rrahje me shishe dhe karrige (Video)
Kë e quan ‘ndyrësirë’ Enca? (Foto)

Asdren Gjikolli i njohur si Gjiko është veçuar për stilin e tij unik si në këndim ashtu edhe në pamje.

Derisa është aktiv në rrjete të ndryshme sociale Gjikon e përcjellin një numër i madh fansash e së fundmi në një foto me të cilën ka dashur të tregojë se do t’ia vë ‘flakën’ Tiranës në sy ka rënë diçka tjetër.

Ndonëse gjithmonë besnik ndaj kapelave, reperi i njohur në foton e lartëpërmendur shihet pa të dhe krejt ndryshe, gjë që kjo nuk ka pasur se si të mos bie në sy.

COMMENTS