Kështu duket Arbnor Morina pas operimit (Foto)

Ish-futbollisti i mirënjohur i gjeneratës së artë të Prishtinës, Arbnor Morina, ish - reprezentues i Kosovës, aktualisht trajneri i FC Gjilanit, është

Ish-futbollisti i mirënjohur i gjeneratës së artë të Prishtinës, Arbnor Morina, ish – reprezentues i Kosovës, aktualisht trajneri i FC Gjilanit, është operuar me sukses dhe gjendja e tij është e mirë.

Ai në një foto të postuar shihet kur u vizitua nga dy miq të mëdhenj të tij.

Morina njihet për kontributin e madh që ka dhënë në futbollin e Kosovës veçmas ka qenë kapiteni i fundit i Prishtinës para se të pavarësohen nga futbollit serbosllav në vitin 1991.

COMMENTS