Kështu dukeshin vajzat shqiptare në kohën e diktaturës (Foto)

Kështu dukeshin vajzat shqiptare në kohën e diktaturës (Foto)

Koha e diktaturës në Shqipëri ishte ndër periudhat më të vështira që kanë kaluar shqiptarët Shumë vajza dhe gra që në atë kohë i quanin zboriste, ish

Koha e diktaturës në Shqipëri ishte ndër periudhat më të vështira që kanë kaluar shqiptarët
Shumë vajza dhe gra që në atë kohë i quanin zboriste, ishin të gatshme për të mbrojtur Shqipërinë dhe Enver Hoxhën.

Në këto fotografi shihen aktivitetet e tyre, dhe mënyra se si janë stërvitur ato.

Koha e diktaturës kishte shumë mangësi, si mungesa e lirisë, transporti, izolimi dhe dhuna politike.

Këto fotografi kanë tërhequr vëmendjen e shumë personave, ngaqë janë shumë të veçanta.

COMMENTS