Kështu do të duket iPhone 8 (Foto)

Bentley teston modelin e ri, të kamufluar si Porsche Panamera (Video)
Ora 10 mijë vjeçare (Video)

Apple është duke punuar që t’i japë formën dhe dizajnin e ri iPhone 8. Gjenerata e ardhshme duket se do të ketë një ekran sa e gjithë pajisja.

Kompania e Kupertinos ka regjistruar një numër patentash që tregojnë se është duke kërkuar për teknologji që të ketë sensorin e gjurmëve të gishtave poshtë xhamit të ekranit.

Hapi i parë në kët proces është heqja e butonit fizik të ‘Home’. Kjo do t’i japë mundësi kompanisë të zëvendësojë këtë hapësirë me ekranin.

Deri tani Apple ka përdorur një unazë në butonin ‘Home’ me një sensor me dritën e mjedisit, me një mikrofon dhe një kamera ‘selfie’ para.

Për të hequr të gjitha këto, Apple do t’i vendosë këto komanda në xham. Megjithatë të dhëna të reja do të vijojnë të dalin deri në publikimin zyrtar të telefonit të Apple vitin e ardhshëm.

iphone-8

keshtu-do-te-duket-iphone-8-1

COMMENTS