Kështjellat më fantastike që nuk i keni parë (Video)

Arkitektët e Epokës Mesjetare kanë qenë gjeni të vërtetë. Ata kanë ndërtuar kështjella duke e kombinuar praktikën e rrallë me pamjen e mahnitshme. Fakti se edhe në ditët e sotme shumica e kështjellave ekzistojnë pavarësisht luftërave, stuhive të ndryshme të natyrës dhe mungesës së kujdesit, çka i bën ato më të veçantat në botë.

Arkitektët e Epokës Mesjetare kanë qenë gjeni të vërtetë.

Ata kanë ndërtuar kështjella duke e kombinuar praktikën e rrallë me pamjen e mahnitshme.

Fakti se edhe në ditët e sotme shumica e kështjellave ekzistojnë pavarësisht luftërave, stuhive të ndryshme të natyrës dhe mungesës së kujdesit, çka i bën ato më të veçantat në botë.

COMMENTS