Këshilla se si të mbroheni nga sezoni i gripit

Sezoni i gripit dhe ftohjeve tashmë ka filluar. Në mënyrë që të shmangni sa më shumë viruset dhe ftohjet, ndiqni këshillat si më poshtë: 1. M

Sezoni i gripit dhe ftohjeve tashmë ka filluar.

Në mënyrë që të shmangni sa më shumë viruset dhe ftohjet, ndiqni këshillat si më poshtë:

1. Mbusheni kabinetin e barërave
2. Mbushuni me rezerva
3. Mbusheni kuzhinën me pije dhe me ushqime të shëndetshme
4. Ushtroni larjen e duhur të duarve
5. Mbani duart larg fytyrës
6. Vaksinohuni për grip
7. Praktikoni shprehi të shëndetshme jetësore
8. Pastroni mirë shtëpinë
9. Bëni plane për ditët kur jeni e sëmurë
10. Ndaloni shpërndarjen e mikrobeve

COMMENTS