Kërcënohet Gold AG: Do t’i publikojë fotot intime nëpër hotele (Video)

Kërcënohet Gold AG: Do t’i publikojë fotot intime nëpër hotele (Video)

Dashnori e la përmes një sms-i, por Bebe Rexha sot është yll!
Testamenti nga Albana Mesuli po vjen

Reperi Gold AG ka marrë një kërcënim me publikimin e fotografive intime në hotele.

Kështu e ka kërkcënuar reperin, organizatori i koncerteve humanitare Kadri Dogani.

Ai përmes një video e ka kërcënuar drejtpërdrejt Gold AG, pasi sipas tij ky i fundit e ka quajtur mashtrues dhe në rast se nuk kërkon falje publike, do t’ia publojkë fotografitë intime nga hoteli

Në videon që ka siguruar Magazina.al, Dogani dëgjohet duke kërcënuar reperin Arian Agushi me publikimin e fotografive intime.

COMMENTS