Kërcëlluese, por shkrihet në gojë: Pitja nga çokollata – fantazi nga tre përbërës

Kjo është një pite e shijshme, që do të kënaqë orekset tuaja të ëmbla. Nevojiten: Paketimi i petëve të brumit Çokollata e madhe e qumështit

Kjo është një pite e shijshme, që do të kënaqë orekset tuaja të ëmbla.

Nevojiten:

Paketimi i petëve të brumit
Çokollata e madhe e qumështit
1 vezë (vetëm të verdhët)

Gatimi:

Nxirreni brumin nga paketimi, shtrijeni me okllai, dhe në të qitni çokollatën (shkoni videon), pastaj piten ‘mbylleni’ me pjesën tjetër të brumit.

Lyeni me të verdhët e tundur të vezës.

Piqeni mirë në furrë të ngrohur në 180 gradë, rreth 20-25 minuta.

COMMENTS