Keni parë raketat amerikane, por jo ato franceze: Ky është momenti kur niset raketa (Video)

Keni parë raketat amerikane, por jo ato franceze: Ky është momenti kur niset raketa  (Video)

Ministrja franceze e Mbrojtjes, Florence Parly, publikoi një video të një rakete të lëshuar nga luftanija franceze kundër Sirisë. Ajo tha se shënjest

Ministrja franceze e Mbrojtjes, Florence Parly, publikoi një video të një rakete të lëshuar nga luftanija franceze kundër Sirisë.
Ajo tha se shënjestra ishte një uzinë për prodhimin e armëve kimike në vend, një nga tre piketat e goditura nga aleatët SHBA, Britania dhe Franca.

COMMENTS