Keni parë 0 Euro? (Video)

Shumica e njerëzve i bëjnë këto gabime në det, ndaj rrezikojnë të mbyten (Foto/Video)
Harrison Ford përsëri protagonist në vazhdimin e pestë të Indiana Jones (Video)

Në ekonominë moderne puna e dhënë paguhet me para në vend të të mirave materiale. Blerja e të mirave materiale si kursimet e tyre bëhen në vlerë të parasë. Së fundi gjatë çdo shkëmbimi, fitimi dhe humbjet llogariten me para.

Por së fundmi, Gjermania ka nxerrë një seri të re kartëmonedhash me një vlerë prej 0 eurosh.

Pëlqimin për këtë e ka dhënë Banka Qendrore Evropiane, dhe kartëmonedhat do të shiten si suvenire.

COMMENTS