Kenguri i vogël shpëtohet nga xhepi i nënës së ngordhur (Video)

Ky është momenti i pabesueshëm kur foshnja e një kenguri shpëtohet nga një çift, ndërsa nëna e tij ka ndodhur anës së rrugës. Videoja është xhiruar

Ky është momenti i pabesueshëm kur foshnja e një kenguri shpëtohet nga një çift, ndërsa nëna e tij ka ndodhur anës së rrugës.

Videoja është xhiruar në Australi dhe tregon një kengur të shtrirë në tokë. Një person u ndal për të parë nëse kafsha ishte ende gjallë, ndërsa vërejti të voglin në xhepin e saj.

Kengurët e lindin pasardhësin e tyre të sapo formuar dhe më pas rritet për muaj të tërë në xhepin e përparshëm ku ushqehen me qumësht.

Çifti rrëfeu në internet se edhe 6 muaj më parë, ka gjetur një këlysh të vogël thuajse të njëjtë në xhepin e një nëne të ngordhur, i cili i është i shëndetshëm tashmë.

Çifti tha se kishte marrë veterinar për të voglin e dytë, por nuk dihet ende nëse ka mbijetuar.

COMMENTS