Këngëtarja shqiptare: Menaxheri më kërkoi seks! (Video)

Këngëtarja Vesa Smolica e ftuar në '3JAT' ka treguar sesi sot menaxherët muzikor kërkojnë të shfrytëzojnë seksualisht këngëtaret që deshirojnë të bash

Këngëtarja Vesa Smolica e ftuar në ‘3JAT’ ka treguar sesi sot menaxherët muzikor kërkojnë të shfrytëzojnë seksualisht këngëtaret që deshirojnë të bashkëpunojnë me ta.

Ajo thekson se kjo ndodh rëndomtë në tregun muzikor shqiptar pavarësisht se vet nuk ka pranuar këto kompromise. Në bisedën me Rudin dhe Mateon, Vesa tregon sesi shumë këngëtare të reja e të vjetra kanë pranuar këto kërkesa.

COMMENTS