Këngëtarja nga Deçani pranon të bëjë intervistë vetëm me pagesë (Foto)

Albërie Hadërgjonaj e ka mbivlerësuar veten e saj duke menduar se është një nga yjet e showbizit botëror. Ajo ka thënë se tani e tutje do të jap inter

Albërie Hadërgjonaj e ka mbivlerësuar veten e saj duke menduar se është një nga yjet e showbizit botëror. Ajo ka thënë se tani e tutje do të jap intervistëm me pagesë.

Në spektaklin e “Dance with me”, këngëtarja nga Deçani ka thënë se kësisoj duhet të veprojnë të gjithë këngëtarët.

“Tani e tutje të gjithë gazetarët që kanë interes të bëjnë intervistë me mua do të duhet të paguajnë. Dhe mendoj se si unë duhet të veprojnë të gjithë këngëtarët tjerë, që ta vlerësojnë veten më shumë”, ka thënë Hadërgjonaj, në këtë emision që është pjesë e jurisë.

COMMENTS