Këngëtarja e njohur shtatzënë në moshën 49-vjeçare (Foto)

Këngëtarja e njohur shtatzënë në moshën 49-vjeçare (Foto)

Këngëtarja Gwen Stefani më nuk e fsheh faktin se është shtatzënë me këngëtarin e Blake Shelton Stefani Më nuk mundet as me rroba të gjera të

Këngëtarja Gwen Stefani më nuk e fsheh faktin se është shtatzënë me këngëtarin e Blake Shelton Stefani

Më nuk mundet as me rroba të gjera të fshehë barkun e saj dhe miqtë thonë se ajo dhe Blake Shelton janë të lumtur.

Gwen për 14 vjet ka qenë në martesë me rokerin Gavin Rossdale, me të cilin ka tre fëmijë, 11-vjeçarin Kingston, 9-vjeçarin Zuma dhe trevjeçarin Apollo.

Çifti është ndarë para një viti për shkak të tradhtisë që i bëri Roosdale, me dadon e tyre.

COMMENTS