Këngëtarja e njohur bëhet teze (Video)

Këngëtarja e njohur Vesa Luma sot ka një ditë feste. Ajo sot përjetoi ndjenjën e bukur duke u bërë teze përsëri. 'Teze prap', ka lënë mbishkrimi

Këngëtarja e njohur Vesa Luma sot ka një ditë feste.

Ajo sot përjetoi ndjenjën e bukur duke u bërë teze përsëri.

‘Teze prap’, ka lënë mbishkrimin Vesa, në një video që ka postuar në Instastory.

Vesa këtë video e kishte bërë nga spitali dhe nuk kishte treguar nëse është bërë teze e një nipi apo mbese.

Për më shumë mund ta shikoni në videon më poshtë.

COMMENTS