Këngëtarja 71 vjeçare rrëfen sekretin e pamjes rinore (Video)

Këngëtarja 71 vjeçare rrëfen sekretin e pamjes rinore (Video)

‘Xhesika’ e ‘O Sa Mirë’, sportive dhe provokuese në përditshmëri (Foto)
Ju kujtohet Brenda e ‘Beverlly Hills’, asaj i është rikthyer kanceri (Foto)

COMMENTS