Këngëtari shqiptar blen veturën Porsche (Foto)

Krahas suksesit të tij në karrierë, Albert Stanaj ka vendosur që t’i bëjë vetes një dhuratë. Nga përfitimet që i ka bërë nga muzika, 23 vjeçari ka

Krahas suksesit të tij në karrierë, Albert Stanaj ka vendosur që t’i bëjë vetes një dhuratë.

Nga përfitimet që i ka bërë nga muzika, 23 vjeçari ka blerë një Porsche Cayenne dhe këtë gëzim e ka ndarë me fansat e tij në rrjetet sociale.

‘Kurrë nuk kam pasur një punë pos këndimit. Jam 23 vjeçar dhe e kam blerë veturën time të parë… një Porsche!’.

‘Dhe gjithë këtë e kam bërë vetëm duke kënduar. I falënderoj miqtë dhe familjarët, po ashtu jam shumë falënderues ndaj juve që po e ndiqni rrugëtimin tim dhe që po më ndihmoni të arrij këtë’.

‘Zoti është shumë i mirë. Gjithmonë falënderues. Faleminderit’, ka shkruar Stanaj në përshkrimin e fotografisë.

COMMENTS