Këngë të shpirtit nga Gazza (Video)

Këngë të shpirtit nga Gazza (Video)

Spanja deri në vitin 2090 do të jetë shkretëtirë? (Video)
Fishkëllehet në skenë, Justin Bieber gjuan mikrofonin (Video)

Para pak ditësh, këngëtari Gazmend Kelmendi, i njohur si Gazza, ka lansuar albumin e tij të dytë të titulluar ‘Këngë të shpirtit’, përcjellë zico.tv

Por, pse ky titull? Çfarë ka të veçantë në album? ZICO TV ka qenë i pranishëm në promovim dhe ka mësuar gjithçka. Për të kuptuar më shumë informacione, ju mund ta ndiqni të plotë storien e përgatitur nga emisioni ‘Play’.

COMMENTS