Kënga, vajza e Lutfi Hazirit prezanton familjen (Foto)

Kënga, vajza e Lutfi Hazirit prezanton familjen (Foto)

Pro Band të parët që rikthyen historinë e ‘Qanakala’ (Video)
Premierë: 2TON publikon ‘Urime’ (Video)

Kënga Haziri, vajza bukuroshe e kryetarit të Gjilanit, Lutfi Haziri, studion në Selanik ndërsa është kthyer në vendlindje dhe ka kaluar disa çaste me familjen e saj.

Kjo shihet në një fotografi të postuar nga vetë bukuroshja, ku kryetari i Gjilanit shihet me bashkëshorten, Mirveten dhe djalin e tyre, Lumin.

Kenga Haziri fb

COMMENTS