Kendall Jenner ‘dështon’, ajo nuk di t’i japë biçikletës

Kendall Jenner ‘dështon’, ajo nuk di t’i japë biçikletës

‘E Kisha Harruar’ projekti më i ri nga Granit Miftari (Video)
‘Thrret Kosova’, vula e Hysni Klinakut (Premierë/Video)

Kendall Jenner ka humbur drejtimin e biçikletës duke bërë një rrëzim si fëmijë gjatë xhirimeve të Keeping up with the Kardashians.

Incidenti u filmua dhe nga motra e saj 32 vjeçare, Khloe Kardashian, që nuk e ndihmoi po vetëm qeshte me situatën.

COMMENTS