Kë ka kopjuar kësaj radhe Nora Istrefi! (Foto)

Chiara Ferragni është një nga blogeret më të njohura italiane dhe një nga vajzat më me stil të veçanta të veshjes. Kur fjala është tek stilit veshja e

Chiara Ferragni është një nga blogeret më të njohura italiane dhe një nga vajzat më me stil të veçanta të veshjes. Kur fjala është tek stilit veshja e dukja perfekte edhe vajzat nga estrada jonë shqiptare janë një shembull i mirë për një stil të mirë.

Nora Istrefi është njëri ndër emrat më me zë në muzikë e cila shumë shpesh eksperimenton me veshje, së fundmit vërehet tendenca e saj e përdorimit më të madhe të ngjyrës ari.

Të dyja vajzat, Chiara dhe Nora, kanë veshur të njëjtën bluzë të shkurtër se a e ka kopjuar Nora atë shiheni vet.

COMMENTS