Kë e zhgënjeu keq pamja live e Elita Rudit? (Foto)

Kë e zhgënjeu keq pamja live e Elita Rudit? (Foto)

Moderatorja e njohur Elita Rudi, gjithmonë u cilësua si njëra ndër femrat më atraktive dhe më të bukura të ekranit. Të njëjtin vlerësim vazhdon ta

Moderatorja e njohur Elita Rudi, gjithmonë u cilësua si njëra ndër femrat më atraktive dhe më të bukura të ekranit.

Të njëjtin vlerësim vazhdon ta gëzojë edhe tani, por me sa duket gjithçka mbetet brenda hapësirave të ekranit, aty ku gjithçka shfaqet në formë të perfeksionuar.

Këtë e ka dëshmuar komenti i një vajze që rastisi ta shohë për së afërmi moderatoren në njërin nga lokalet ku ajo frekuenton. E ‘tmerruar’ nga pamja e saj dhe e zhgënjyer njëkohësisht, kjo vajzë nuk i kursej vlerësimet për atë se çfarë kishte parë nga e gjithë pamje e Elitës.

Kjo është edhe një dëshmi, se jo të gjithë VIP-at janë yje siç i shfaq ekrani, siç i bën ‘kukulla’ grimi e ndërhyrjet.


COMMENTS