Karriera e Julia Roberts brenda nëntë minutash (Video)

Karriera e Julia Roberts brenda nëntë minutash (Video)

Komediani i njohur britanik, James Corden, ka aktruar përkrah Julia Roberts në show-in e tij televiziv 'The Late Late Show with James Cordon'.

Komediani i njohur britanik, James Corden, ka aktruar përkrah Julia Roberts në show-in e tij televiziv ‘The Late Late Show with James Cordon’.

Dyshja duke veshur paruke dhe kostume të ndryshme aktruan së bashku skena nga 26 filmat më të njohur të Roberts.

Gjithë kjo u bë për më pak se dhjetë minuta, dhe rezultatet jane fantastike e qesharake.

COMMENTS