Karota gjigante, kopshtari amerikan thyen rekordin botëror (Video)

Karota gjigante, kopshtari amerikan thyen rekordin botëror (Video)

Karota u kultivua për herë të parë në Afganistan dhe ishte e njohur që në lashtësi. Por keni parë ndonjëherë karotë 10 kilogramëshe? Kopshtari amerikan Christopher Qualley nga Minnesota ka arritur të hyjë në librin e rekordeve ‘Guinness’ me karotën më të madhe në botë.

Karota u kultivua për herë të parë në Afganistan dhe ishte e njohur që në lashtësi.

Por keni parë ndonjëherë karotë 10 kilogramëshe? Kopshtari amerikan Christopher Qualley nga Minnesota ka arritur të hyjë në librin e rekordeve ‘Guinness’ me karotën më të madhe në botë.

COMMENTS