Kaq shumë është dobësuar Kaltrina Selimi

Kaq shumë është dobësuar Kaltrina Selimi

Kaltrina Selimi po jeton në Londër. Ajo ka krijuar familje dhe ka një djalë, përcjell zico.tv Për emisionin n’ZOOM Kaltrina ka dhënë një prononcim dhe vërehet dukshëm që ajo është shumë e dobët. Shikoni kronikën e mëposhtme

Kaltrina Selimi po jeton në Londër.

Ajo ka krijuar familje dhe ka një djalë, përcjell zico.tv

Për emisionin n’ZOOM Kaltrina ka dhënë një prononcim dhe vërehet dukshëm që ajo është shumë e dobët.

Shikoni kronikën e mëposhtme

COMMENTS