Kaq seksi ‘Çbanen’ e ‘O sa mirë’ nuk e keni parë kurrë (Foto)

Ajo së fundmi është bërë shumë e njohur për publikun shqiptar, përcjellë zico.tv Me rolin e saj të 'kallamojt' në serialin 'O sa mirë', Çbanja një

Ajo së fundmi është bërë shumë e njohur për publikun shqiptar, përcjellë zico.tv

Me rolin e saj të ‘kallamojt’ në serialin ‘O sa mirë’, Çbanja një natyrë e ‘egër’ ka bërë për vete shumë adhurues.

Së fundmi, aktorja Arjola Demiri ka realizuar një set të fotografive për të cilin ka treguar se di të jetë shumë elegante dhe fine.

COMMENTS