Kanali i Panamasë mrekullia moderne e ndërtuar nga njeriu (Video)

Kanali i Panamasë mrekullia moderne e ndërtuar nga njeriu (Video)

Mes ujit dhe kanaleve Qytetet ‘motra’ të Venecias (Video)
E zhdukur për 42 vjet është gjetur e gjallë, por gruaja tashmë kishte humbur kujtesën

COMMENTS