Kampionati i qymyrit (Video)

Sfida është e hapur për të gjithë: kush del i pari ndërsa vrapon për 1,1 kilometra në të përpjetë me një thes qymyri prej 50 kilogramësh mbi shpinë, f

Sfida është e hapur për të gjithë: kush del i pari ndërsa vrapon për 1,1 kilometra në të përpjetë me një thes qymyri prej 50 kilogramësh mbi shpinë, fiton kampionatin botërorë të bartjes së qymyrgurit.

Fusha e betejës ndodhet pranë Wakefield-it në Angli. Ashtu si shumë gara të çuditshme britanike, edhe ky konkurrim përbën në të njëjtën kohë një test fizik dhe një sprove burrërie.

COMMENTS