Kamerieri me truk mahnitës (Video)

Ushqyerja me gji parandalon dy nga sëmundjet më vdekjeprurëse tek femrat (Video)
Krejt Zvicra në një vend të vetëm (Video)

Ky truk i thjeshtë magjik mund t’i mahnitë miqtë tuaj në tavolinën e darkës – dhe e gjitha çfarë ju duhet për ta realizuar është vetëm tri pajisje shtëpiake.

Një kamerier është bërë hit në Facebook pasi postoi një video të vetes së tij duke e bërë një truk magjik, dhe më pas duke iu treguar shikuesve se si mund ta bëjnë atë.

Në video, kamerieri shihet duke nxjerrë një pëlhurë të kuqe nëpërmjet ekranit të celularit të tij, duke i lënë shumë përdorues të rrjeteve sociale të habitur.

Por momente më vonë, kamerieri iu tregon shikuesve se si bëhet ky trik – të cilin mund ta mësoni edhe ju.

COMMENTS