Kaltrina Azizi nga Gjilani, oficerja e parë shqiptare në Zvicër (Foto)

Mbi 150 biznese në Panairin ‘Prishtina 2017’
Prekëse: Rrëfimi i nënës që humbi djalin nga plumbi qorr, natën e Vitit të Ri (Video)

Kaltrina Azizi, më 3 shkurt është graduar si oficer-lejtënant nga Koloneli Oberi Gst Roduner, dhe është pranuar në korin e oficerëve nga Brigader Nageri.

Ajo është bërë oficerja-lejtënant e parë e Infanteris-Forcat tokësore me origjinë shqiptare, përcjellë zico.tv

Në gradimin e Kaltrina Azizit ka qenë e ftuar edhe ambasadorja e Kosovës në Zvicër, Nazane Breca.

Kaltrina, e cila është me prejardhje nga Gjilani, ka lindur në Bern të Zvicrës. Ajo ka absolvuar në një nga shkollat e oficerëve më të vështira fizike dhe psikike.

Kaltrina Azizi flet rrjedhshëm pesë gjuhë: gjermanisht, anglisht, frëngjisht, italisht dhe shqip.

COMMENTS