Kalërimi në gjendje të dehur nuk shkoi si duhet (Video)

Kalërimi në gjendje të dehur nuk shkoi si duhet (Video)

Mendoi se hyri në ashensor të zakonshëm, bëhet pjesë e një loje shumë ngazëlluese (Video)
Çfarë ndodh kur Kim Jong-un shëtit në New York? (Video)

Jonny McVean ka shkuar me të dashurën e tij në një pjesë periferike të Cumbria në Angli, ku ka provuar të kalëronte, pasi kishte pirë disa gota alkool.

Megjithëse hipi si duhet në kalë, nuk i shkoi gjatë dhe ra keq me shpinë në baltë, duke rrezikuar edhe t’i binin pantallonat.

Pas minutës së parë në videon e postuar më poshtë, mund të shihni eksperiencën e tij qesharake të kalërimit në gjendjen e dehur.

COMMENTS